Key Account Coordinator

Key Account Coordinator

Forét søger en struktureret og detaljeorienteret Key Account Coordinator, som brænder for struktur og optimering i en international modevirksomhed i vækst.

Om forét
I forét har vi fra dag ét haft et ønske om at inspirere folk til at koble af, være tilstede i nuet og nyde den verden vi har udenfor vores dør. Denne filosofi afspejler hvordan vi arbejder både med vores design men også med vores kultur. Du bliver en del af vores ambitiøse team, hvor vi alle brænder for vores fælles mål, at udvikle de bedste kollektioner, som er bæredygtige, tidløse og skabt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er passionerede omkring det vi laver og bestræber os på at blive bedre dag for dag. Vi er et lille team, som skal varetage en bred skare af opgaver og derfor betyder det gode samarbejde alt for os.  


Stillingen
Som key account coordinator bliver du medansvarlig for at supportere og koordinere udsendelse af varer, data og andre forespørgsler fra vores største wholesale kunder.

Du bliver således den vigtigste brik i hele vores digitale backoffice mellem salg og logistik. Du kommer til at rapportere direkte til vores salg, finans og indkøbsteam. Dit arbejde vil blive centralt for vores daglige drift og fremtidige vækst. 


Arbejdsopgaverne

 • Tæt samarbejde og daglig dialog med key accounts som Zalando, Boozt, About You, Harry Rosen, Breuninger, Printemps, Selfridges, Åhléns, De Bijenkorf, Grandpa, Engelhorn, Kästner Öhler m.fl med henblik på planlægningen og koordinering af ordrer og salgsdrevene aktiviteter.
 • Planlægningen og eksekvering af forsendelse af varer til 24 forskellige lande 
 • Behandling og klargøring af dataark til key accounts
 • Salgsbackup for agenter og distributører
 • Daglig kontakt med PrimeCargo i Kolding der varetager vores lager og forsendelse
 • Rapportering af status på udsendelser.
 • Supportere på key account møder på messer og i showroom       

Din baggrund 
Du er en ambitiøs person, der vil vokse med forét og dine arbejdsopgaver. Du skal som person besidde et stort overblik og arbejde struktureret og vedholdende. Du skal have et drive der gør at dine arbejdsopgaver bliver udført til tiden og med en nøjagtighed der gør at alle kunder føler sig i trygge hænder.

Du er forretnings- og løsningsorienteret og griber gerne både de store og de små opgaver og har samtidig en brændende lyst til at udvikle vores virksomhed. 


Din profil

 • God til kommunikationsevner på dansk og engelsk
 • Analytisk og struktureret tilgang til opgaverne 
 • God til at bevare overblikket i peak perioder
 • Serviceminded og god til at bevare og opbygge stærke relationer
 • Punktlig og har nemt ved at overskue data og tal
 • God til at bruge excel 
 • Erfaring med logistik og forsendelse
 • Erfaring fra tidligere lignende job er en fordel

Vi tilbyder
Vi tilbyder at blive en del af et innovativt og nytænkende team, der altid udfordrer processer for at lette og styrke alle arbejdsgange. Forét er født som en 100% digitalt funderet virksomhed og vi bestræber os på hver dag at investere og tænke i at optimere de værktøjer og processer vi benytter. Vi vægter trivsel og velvære utrolig højt, da hele vores vision i forét, er at man skal være til stede i nuet og tage tingene lidt langsommere. 

Du vil blive en del af et team på 7 dedikerede og unge kollegaer som alle brænder for det de laver.

Din ansøgning samt cv skal sendes til jeppe@foretstudio.dk. Hvis du vil have mere information om stillingen kan du kontakte Jeppe på mail. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop