Sales Manager, Scandinavia

Sales Manager, Scandinavia 

I takt med at forét vokser internationalt og lokalt skal vi have oprustet vores salgsteam med en profil der skal varetage salget på det skandinaviske marked. 
Forét forhandles af +150 velkuraterede retailere globalt - bl.a. END Clothing, Selfridges, Nordstrom, Rinascente, Printemps og De Bijenkorf.

Som sælger for forét bliver du ansvarlig for salget til vores eksisterende kunder i Skandinavien samt opsøgende salg til potentielle nye kunder af forét. Du får også ansvaret for at uddanne, supportere og opbygge stærke relationer til butikkerne så vi lykkedes med at få fortalt den rigtige historie om vores brand og produkter helt ud til slutforbrugeren.  

Som person har du et stort drive og gåpåmod. Du sætter en ære i at møde vores kunder i øjenhøjde og samtidig udfordre og tænke forretning sammen. Du bliver motiveret af at have stærke relationer og optimere kundens forretning. Du formår at organisere og optimere din hverdag, således kunderne får mest mulig glæde af din service. Du er ikke bange for at være proaktiv og er klar til at varetage små og store arbejdsopgaver.

 
Om forét
I forét har vi fra dag ét haft et ønske om at inspirere folk til at koble af, være tilstede i nuet og nyde den verden vi har udenfor vores dør. Denne filosofi afspejler hvordan vi arbejder både med vores design men også med vores kultur.  Du bliver en del af vores ambitiøse team, hvor vi alle brænder for vores fælles mål, at udvikle de bedste kollektioner, som er bæredygtige, tidløse og skabt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er passionerede omkring det vi laver og bestræber os på at blive bedre dag for dag. Vi er et mindre team, som skal varetage en bred skare af opgaver og derfor betyder det gode samarbejde alt for os.  

 

Stillingen
Du bliver ansvarlig for salget af forét på det danske marked og får en nøglerolle i en virksomhed der er i ekspansiv vækst internationalt. Dit daglige arbejde vil kræve erfaring fra tidligere salgsjob og du kommer til at rapportere direkte til vores salgsdirektør.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde alt indsalg af vores 4 årlige kollektioner samt NOOS Kollektion, kundepleje og serviceopgaver forbundet herved. 

 

Kvalifikationer:

 • Du har mindst 1-3 års brancheerfaring med salg af tøj til velkuraterede forhandlere i Danmark/Skandinavien
 • Du brænder for den gode relation til forhandleren
 • Du er detaljeorienteret, fleksibel og positiv.
 • Du er teamplayer og løsningsorienteret.
 • Du formår at fortælle historien om forét og kan se dig selv i vores mindset
 • Du forstår at vedligeholde nuværende kunder og udvikling af nye.
 • Du er selvkørende, struktureret og resultatorienteret.
 • Du er stærk i excel og budgetter.
 • Du er flydende i engelsk, både i skrift og tale
 • Du har styr på planlægning af din tid.

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder at blive en del af et innovativt og nytænkende team, der alle brænder for vores vision om at inspirere folk gennem vores produkt. Vi vægter trivsel og velvære utrolig højt, da hele vores vision i forét, er at man skal være til stede i nuet og tage tingene lidt langsommere.  Du vil blive en del af et team på 7 dedikerede og unge kollegaer som alle brænder for det de laver. Du får en høj grad af frihed under ansvar.

 

Din baggrund 
Du er en ambitiøs person, der vil vokse med forét og dine arbejdsopgaver. Du skal som person besidde et stort overblik og arbejde struktureret og vedholdende. Du skal brænde for at være konstant i dialog med vores kunder og altid tænke proaktivt og løsningsorienteret. Du kommer fra en lignende stilling hvor du har opbygget et solidt netværk og har solgt tøj eller livsstilsprodukter til velkuraterede forhandlere

 • 1-3 års praktisk erfaring fra lignende stilling
 • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
 • Analytisk og struktureret tilgang til opgaverne 
 • Gerne erfaring med Traede

  Din ansøgning samt cv skal sendes til jeppe@foretstudio.dk . Hvis du vil have mere information om stillingen kan du kontakte Jeppe på mail. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop